Sustainable Payments

Sustainable Payments

Vi brinner för betalningar. I över ett decennium har vi servat företag som säljer varor och tjänster online, med betallösningar. Med vår gedigna erfarenhet av betalningar online har vi utvecklat begreppet Sustainable Payments.
Målet med Sustainable Payments är att öka din försäljning!
Ju nöjdare dina kunder blir, desto mer säljer du!
Peder Berge, VD på Payer

Peder Berge, VD på Payer

“Sustainable Payments speglar värderingar och visioner om hur de bästa och hållbara köpupplevelserna skapas online.”

Payers betallösning erbjuder dina kunder större flexibilitet vid betalningstillfället. Det ökar chansen till fler lyckade köp och gör det enkelt att bygga långsiktiga relationer med dina kunder.
Den som köper får alltid välja på en uppsjö av betalsätt innan köpet slutförs och valfriheten maximeras. Payer har en ansvarsfull syn på krediter och anpassar alltid erbjudandet efter dina kunders förutsättningar – vi är övertygad om att detta ökar din långsiktiga försäljning.
Sustainable Payments skapar glada betalare och goda relationer mellan säljare och köpare på nätet.
Nöjda kunder återkommer!

Corporate Social Responsibility

Payer drivs av en ledning och medarbetare som är måna om att ta en aktiv del i samhällsutvecklingen. Vi vill konkurrera med andra företag på schyssta villkor och vi vill verka för att främja en sund utveckling på de marknader där vi agerar. Payer vill också sätta den egna verksamheten i ett globalt perspektiv och därmed ta ansvar för social och hållbar utveckling både i vår närhet och globalt.

Sälj med Payer

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra betallösningar