Konvertering B2B

Automagisk köpupplevelse i första steget.

Ta hand om dina kunder och besökare

Första intrycket är allt. Enkel orderläggning och betalning för både befintliga kunder och för nya kunder är ett av de viktigaste första stegen i köpupplevelsen. Det är också en vital del för att få kunderna att handla igen. Med hjälp av oss automatiserar ni processen i alla kanaler, och ger era kunder ett enkelt och tryggt sätt att beställa från er.

Öka antalet nya kunder

Personer som ska handla till företaget letar idag på nätet och när de hittar vad de söker efter vill de handla direkt, både på kort eller på faktura. Effektiv och snabb onboarding av kunderna är därför avgörande för att öka antalet nya kunder och försäljningen. Med Payers konverteringsökande funktioner kan du göra det enkelt för nya kunder handla enkelt och direkt.

Kundrelationen är din, släpp den inte

Med digitalisering och ökad konkurrens som effekt blir det allt viktigare att vårda relationen med kunder och skapa lojalitet. För oss är det därför grundläggande att våra tjänster främjar en långsiktig och hållbar upplevelse där relationen mellan säljare och köpare stärks, istället för att vårt varumärke skall ta över kommunikationen med din kund.

Öka säkerheten

Hantera både nya och befintliga kunder helt automatiskt med alla nödvändiga kontroller inom loppet av en sekund. Gör en extra kontroll i valfritt steg i flödet. Vi kan enkelt tillsammans skräddarsy ert flöde för att passa perfekt för era behov.

Vill du skapa en fantastisk köpupplevelse för dina kunder?