White label

White label

Stärk det egna varumärket och låt Payer hantera betalningen i bakgrunden. Med en White label-lösning automatiseras betalflödet och ni kan själva anpassa layouten av exempelvis betalkassan samt utskick av e-post och fakturor. Det är enkelt att komma igång och anpassas efter behov.

Stärk ert eget varumärke

Du väljer hur mycket Payer ska synas. Payer har utvecklat en flexibel lösning som låter er som säljer online ta mer plats så att ni kan lyfta ert varumärke.

Anpassa layout och utskick

Med white label låter Payer handlaren själv anpassa layouten av betalkassan,  fakturor, utskick via e-post eller brev efter behov.

Så fungerar det

1. Designa

Designa själv i Payer Administration eller tillsammans med våra experter.

2. Anpassa flödet

Anpassa betalflödet, fakturamallar, distribution m.m. efter era behov.

3. Automatisera

Sätt igång och låt betalflödet rulla per automatik.

Exempel på kundcase

Liberalerna

Liberalerna ville automatisera sin administration och kommunikation för deras betalningar. Förutom att använda Payers övriga betaltjänster för kortbetalning, direktbanksbetalning och swishbetalning automatiserar de fakturaflödet med Payers fakturaservice och white label.

I exemplet skapas fakturalayouten efter variabler för en återkommande medlemsavgift, en specifik medlemsgrupp, där också medlemmen valt att betala med faktura. Medlemsavin skickas tillsammans med en medlemsbilaga.

Yennenga Progress

I det här fallet har Yennenga Progress faktura och kommunikation skapats dynamiskt efter vad köparen har handlat och till vilket projekt produkten hör till. De har också kopplat på en bilaga för att öka kännedomen om deras verksamhet, vilken beror på kundtyp eller vad som beställts.

Sälj med Payer

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra betallösningar