Cases

Cases

 Payer har många spännande kunder och uppdrag med innoverande och banbrytande affärsmodeller.  Här kan du läsa om dem och ta del av hur vi arbetar med deras betallösningar.  

Worksystem

När vår internationella expansion stod för dörren insåg vi att vi behövde en smart B2B-lösning med digitala betalningar över nationsgränserna. Genom ett tätt samarbete med Payer har vi möjlighet att automatisera och integrera hela vår kundreskontrahantering med vårt affärssystem. Med Payer som samarbetspartner så står vi bättre rustade för att ta oss an Europa!”

 

– Fredrik Upåker CFO på Worksystem

Touchtech

In-Store Payments tillsammans med Touchtech
Utmaningen innan var att vi i stor grad var tvungna att förlita oss på de utcheckningsalternativ som fanns på våra kunders webbshop, där konsumenten i butik behövde använda sin telefon för att avsluta köpet.

Tack vare Payer har vi nu möjlighet att kunna erbjuda en helhetslösning inklusive betallösningen out of the box.

 

– Deniz Chaban VD på Touchtech.

Beleco

Payer kom med ett antal möjliga lösningar och förklarade oss i detalj hur vi kunde lösa olika steg i processen. De fick oss verkligen att känna att allting var möjligt. Vi valde Payer eftersom vi kunde få en anpassad, komplett lösning. Nu när så mycket av processen är automatiserad behöver kunderna inte oroa sig för någonting. De kan gå in, göra ett köp och betala. Hela processen är strömlinjeformad. Med andra företag finns det mycket ,nej, nej, men med Payer var det alltid ja, ja ja.

 

– Sebastian Rubenstam från Beleco.

Läs mer

Sälj med Payer

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra betallösningar