Faktura Europa

Faktura Europa

Payer erbjuder fakturalösningar för B2B ehandel på den europeiska marknaden.

Vi är experter på fakturering och hjälper ditt företag med en skräddarsydd och automatiserad faktureringsprocess, allt ifrån köpupplevelse och distribution av faktura till återrapportering och kravhantering enligt era önskemål.

Via Payer kan ni också få olika typer av finanseringslösningar för B2B anpassade efter ditt och dina kunders behov.

Skräddarsydda flöden för B2B stärker kundrelationen

Payer anpassar alla fakturaflöden utifrån era behov. Inom e-handel B2B är kundrelationen viktigast av allt och därför tar vi fram fakturalösningar som passar just er verksamhet. Fakturaflödet skräddarsys för en optimal köpupplevelse för var och en av era kunder.

Fullservicelösning med automatiserade processer

Centralt i våra tjänster är att automatisera så mycket som möjligt av köpupplevelsen och i alla administrativa processer. I fakturatjänsten ingår reskontrahantering, avprickning, distribution, uppföljning inkl. kravhantering. Ni har också tillgång till automatiserad kreditbedömning i realtid i valfritt steg i betalflödet.

Finansiering B2B

Vi erbjuder olika typer av finanseringslösningar till företag i Norden. Genom fakturafinansiering får din verksamhet ökad likviditet vilket ger bättre förutsättningar för ökad försäljning och fler lojala kunder. Vi kan även erbjuda finansieringslösningar till dina kunder.

Sälj med Payer

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra betallösningar