Betallösningar

Betallösningar och betalningar B2B

Med Payers betallösningar blir e-handel B2B enkel och dina kunder får en fantastisk betalningsupplevelse. Ta betalt på ett säkert sätt från kunder i hela världen med ett avtal och en integration.

Med rätt betallösning ökar omsättning, konvertering och andelen nöjda kunder. Vår API-baserade teknologi gör det möjligt för dig att anpassa flödet efter era specifika behov och olika kanaler.

Ta betalt i hela världen

Med kortbetalning kan ni enkelt och säkert ta betalt från hela världen, i ett enda avtal.

Faktura Europa

Fullservicelösning för fakturering till länder i Europa. Fakturaflödet för B2B skräddarsys och automatiseras för optimal kundupplevelse. I fakturatjänsten ingår bl.a. automatiserad kreditbedömning i realtid, reskontrahantering, distribution, uppföljning inkl. kravhantering.
Payer erbjuder olika typer av finanseringslösningar beroende på ditt och dina kunders behov.

White label

Stärk det egna varumärket och låt Payer hantera betalningen i bakgrunden. Med en White label-lösning finns möjlighet att anpassa layout vid betalning och utskick av exempelvis e-post och fakturor. Det är enkelt att komma igång och anpassas efter behov.

Delbetalning ökar försäljningen

Dina företagskunder kan välja delbetalning precis lika smidigt som när konsumenter e-handlar. Delbetalning är ett smidigt sätt att underlätta din kunds köpbeslut eftersom de kan dela upp betalningen för större köp.
På så sätt ökar er försäljning och skapar nöjda kunder!

Återkommande betalningar

En smidig betallösning som gör det enklare för dina kunder att handla av dig igen, och igen. Återkommande betalningar ökar omsättning, konvertering och andelen nöjda kunder. Registrera köparens betaluppgifter och debitera när det passar er.

Populära betalsätt

Välj fritt vilka betalsätt du vill erbjuda för att ta betalt online. Payer erbjuder ett brett utbud av både traditionella betalsätt och de senaste trenderna inom betalningar.

Swish

Mobila betalningar ökar och med Swish når du över 6 miljoner mobilanvändare i Sverige.

Direktbetalning

Köparen direktbetalar via sin internetbank vilket gör att de känner en säkerhet.

Delbetalning

Låt era kunder få en möjlighet att dela upp sin betalning.

Sälj med Payer

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra betallösningar