Automatisera B2B

Efter betalningen

Automatisera och skräddarsy

Känner du någon som älskar att automatisera allt? Vi delar kanske samma passion. Vi vill automatisera allt, utan att tumma på kundens behov. Ett skräddarsytt och automatiserat flöde ger bättre service för era kunder. 

Bokföring

Vad får ni tid med om bokföringen bara skulle ske automatiskt? Vi kan automatisera bokföring av både försäljning och utbetalning samt hantera olika typer av dimensioner som återkommer i bokföring för större företag.

Fakturaadministration

I vår white label fakturatjänst ingår reskontrahantering, avprickning, distribution, uppföljning inkl. påminnelse- och kravhantering. Effektiva rutiner minskar kredittiderna och förbättrar likviditeten. Att själv äga fakturan och styra över hanteringen ökar chanserna till en god relation med dina kunder.

Finansiering

Vi erbjuder olika typer av finanseringslösningar till företag i Norden. Fakturafinansiering ger din verksamhet ökad likviditet vilket ökar förutsättningar för din verksamhet att växa. Vi kan även erbjuda finansieringsalternativ till dina kunder.

Långsiktiga kundrelationer

Med automatiserade och skräddarsydda flöden får dina kunder en optimal upplevelse efter betalningen. Våra tjänster i köpupplevelsen bidrar till en bättre service i era kunders totala kundupplevelse.

Vill du skapa en fantastisk köpupplevelse för dina kunder?